Mitä painonpudotus hypnoosilla tarkoittaa?

Oletko kyllästynyt laihduttamiseen vain saadaksesi kilot myöhemmin takaisin? Onko erilaiset himot herkkuihin tai ruokaan liian vaikea jättää huomiotta? Tuntuuko sinusta mahdottomalta motivoida itsesi harjoittelemaan?

Jos huomaat työskenteleväsi kovasti painon pudottamiseksi tai terveen painon ylläpitämiseksi vain saadaksesi kilot hiipimään takaisin, tiedät kuinka turhauttavaa se voi olla. Olet ylpeä itsestäsi, kun tavoitat painonpudotustavoitteesi ja sitten tulee stressi ruokavalion ylläpitämisestä, kun tulet töistä väsyneenä kotiin tai sinulla on tuhat tehtävää tehtävänä. Miten helppoa silloin onkaan sortua syömään epäterveellisesti tai ottaa se karkkipussi tai suklaa korvikkeena. 

Kun paino nousee uudestaan, todennäköisesti huomaat olevasi masentunut ja tunnet syyllisyyttä, koska et pystynyt hillitsemään himojasi. Tässä tulee hypnoosi apuun ja se voi muuttaa kaiken. Hypnoosi painonpudotuksessa auttaa sinua, koska se toimii alitajunnassa, kun taas ruokavaliot toimivat tietoisessa mielessä.

Mitä hypnoosi sitten on?

Mieti, miten meitä hypnotisoidaan päivittäin! Kun katsot TV:tä ja siellä tulee illan aikana mainoksia, mitkä ovat nopeita, houkuttelevia, positiivisia ja toistuvat usean kerran illan ja viikon aikana. Kun seuraavan kerran menet kauppaan ja näet mainoksen tuotteen, luultavasti tulet ostamaan sen, koska mainoksen positiivinen vaikutus on tarttunut sinuun ja saa sinut ostamaan sen. Eli mainostajat käyttävät tätä positiivista vaikutusta hyväkseen, jotta ostat tuotteen. Eli sinut hypnotisoidaan ostamaan tuote.

Miksi et käyttäisi tätä hypnoosin voimaa omaksi eduksesi?

Voit käyttää hypnoosia melkein mihin tahansa ja painonpudotuksessa se on aivan loistava.

Mutta toimiiko se painonpudotuksessa?

Painonpudotushypnoosi ei ole mikään ihmepilleri tai taikasauva, mitä heilauttamalla painosi tippuu. Niin kuin aina painonpudotuksessa sinun on HALUTTAVA sitä. Sinun on haluttava hallita terveyttäsi ja elämääsi ja siinä hypnoosi voi auttaa.

Toki toisilla on geneettisiä ongelmia, mitkä tekevät toisista alttiimpia lihomaan kuin toiset, mutta loppupelissä on oikeasti vain yksi syy, miksi ihmiset lihovat : koska he saavat enemmän kaloreita kuin mitä kuluttavat!

Jos haluat laihtua, sinun on poltettava kaloreita enemmän kuin saat ja kun olet saavuttanut ihannepainosi, sinun on kulutettava kaloreita saman verran kuin saat.  Näin ajatellen painonhallinta on todella yksinkertaista, vai onko?

Hypnoosi ei ole nopea ratkaisu painonpudotusongelmiin, mutta muuttamalla tapaa, jolla ajattelet ruokaa ja sitä miten suhtaudut siihen, voit laihtua ja tulla laihtumaan. Ja tässä hypnoosi on terveellinen lähestymistapa laihtumiseen. Hypnoosia käyttäen huomaat paitsi tiputtavasi painoa, tunnet olosi hyväksi.

Hypnoosia tulee käyttää järjestelmällisesti. Se ei ole nopea ratkaisu, vaikka matemaattisesti yhtälö laihtua on yksinkertainen eli SYÖ VÄHEMMÄN + LIIKU ENEMMÄN = LAIHDUT.  Tilanteen todellisuus on kuitenkin paljon erilaisempi, eikö?

Hypnoosi toimii parhaiten, kun se yhdistetään terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan. Tutkitusti hypnoosia käyttävät ihmiset laihtuvat kaksi kertaa enemmän kuin ne, jotka eivät käytä sitä painonpudotuksessa. Toki tulokset voivat vaihdella ihmisten kesken.

Jotta painonpudotus toteutuu ja pudotat painoa, on sinun oltava motivoitunut siihen. Jos totta puhutaan kukaan ei halua harjoitella pitkän työpäivän jälkeen tai jos lapsista pitää huolehtia saatika, että on tuhannen asiaa ja tehtävää mitä pitäisi suorittaa ja tehdä. Silloin pelkkä ajatuskin pikaruoasta tai suklaapatukasta saa suusi vedelle - ja se, että et saa sitä, saa sinut vielä enemmän haluamaan herkkuja ja nopeaa ruokaa, kunhan jollakin saa nälän pois. 

Laihdutus ja painon pitäminen poissa ei ole vain laihduttamista. SINUN ON MUUTETTAVA SUHDETTASI RUOKAAN JA LIIKUNTAAN.  Ja siinä painonpudotushypnoosi tulee apuun!

Hypnoosin avulla poistat huonot tavat ja yhtä helposti juurrutat mieleesi uuden positiivisemman tavan ja käyttäytymisen. Kun kuuntelet hypnoosia säännöllisesti, silloin näistä käyttäytymis- ja asennemuutoksista tulee pysyviä. Mutta se vaatii säännöllisyyttä, jotta alitajunta ymmärtää, että olet tosissasi ja haluat muuttaa vanhat ajatukset uusiin.

Laihtumisesta voi siis tulla automaattista, luonnollista ja pysyvää, mutta se vaatii töitä ja systemaattista harjoittamista hypnoosilla, ruokavaliolla ja liikunnalla. Unohtamatta tärkeintä eli MOTIVAATIOTA!